Feestdagen mogen ook mooi zijn!

Wie wil er met de feestdagen nu niet stralen? Als leek heb je er misschien niet de tijd voor of heb je niet de handigheid van een make up artist. Les Couleurs De Noir heeft hier iets op gevonden: oog make up in de vorm van een stylo. De stylo kan gebruikt worden als eyeprimer, oogschaduw, eyeliner en highlighter.

Les Couleurs De Noir is een hypoallergeen gamma van make up. De ontwerpers zijn vertrokken van een “blacklist” van stoffen waarop mogelijk kan gereageerd worden. Deze stoffen zitten uiteraard niet in hun producten.

Hun nieuwe product is een oog-stylo die snel (binnen de 7 seconden) droogt.  De stylo bestaat in 6 kleuren die intens kleuren. Door uitvegen kan je het effect subtieler maken.

Om een primer effect te krijgen, breng je de stylo aan met de schuine kant en veegt je die goed open met je vinger. Even laten drogen en je kan verder make up aanbrengen. Oogschaduw gaat langer en beter blijven zitten.

Als oogschaduw kan je de pen ook met de schuine kant aanbrengen en een beetje open wrijven. Hoe meer je wrijft, hoe minder intens de kleur wordt. Even wachten en klaar.

Als eyeliner kan je een fijn lijntje trekken (er zit hiervoor ook een slijpertje aan de achterkant van de pen). Tel tot 7 en je gaat het niet meer uitvegen. 😉

Als highlighter gebruik je best de lichtste kleuren. Een klein accent aan de binnenkant van je ogen geeft meteen ook een frisse look.

Om de stylo te verwijderen gebruik je best waterproof demaquillant.

Het is een heel leuk product, vooral omdat je het snel kan aanbrengen en omdat het waterproof is. Dat er een beetje glitter/glans in de stylo zit, is mooi meegenomen, zeker nu met de feestdagen. Kom de verschillende kleuren gerust uitproberen in de apotheek! 😉

Bekijk de verschillende kleurtjes

Wij wensen jullie alvast stralende feestdagen. 🌟

Voor 2020 wensen we jullie waar jullie in jullie hartjes van dromen. xxx

Leave a reply