Nathalie Teirlinck

Apotheker-Titularis

Jessica van den Bogaert

Adjunct-Apotheker

Sabine Coessens

Farmaceutisch Technisch Assistent

a

Maggy Verhaevert

Farmaceutisch Technisch Assistent

a

Advies Op Uw Maat

Het is prettig om te weten dat u bij de apotheek geheel uzelf kunt zijn en toch gehoord en begrepen wordt. Dat is waar wij ons op richten bij Apotheek Teirlinck. Wij staan tot uw beschikking en willen u begrijpen en op maat adviseren.

U bent belangrijk voor ons, vandaar dat we elke keer de tijd nemen om u uitvoerig uit te leggen en te begeleiden. We beschouwen het onze taak om u goed in te lichten over uw gezondheid en welzijn.

Bij Apotheek Teirlinck wordt u behandeld als persoon en niet als een nummer. We vinden het erg belangrijk dat u al uw vragen en zorgen bij ons neerlegt over uw gezondheid en verzorging, zodat we u het beste van dienst kunnen zijn.

Deskundige Zorg

Wanneer u bij ons binnenstapt, bent u verzekerd van deskundige zorg. We stellen onze expertise ter beschikking van u.

De belangrijkste focus voor Apotheek Teirlinck bent u en hoe we met u in contact staan. We willen in staat zijn om u te bieden wat u nodig heeft voor ondersteuning van uw genezing en gezondheid. Een luisterend oor en veel empathie is belangrijk voor ons team om u te begrijpen.

Apotheker Nathalie Teirlinck en haar team hebben een uitgebreide expertise op het vlak van gezondheid, verzorging en levenskwaliteit om u optimaal te begeleiden. We geven u steeds een uitgebreide uitleg doel en gebruik van de aanbevolen producten.